lørdag den 30. april 2011

Er vist lidt bagud

I morgen trækker jeg vinderen af min giveaway, men jeg har altså ikke lavet selve præmien endnu! Jeg har ventet til sidste øjeblik så pynten er så frisk som mulig når jeg sender den afsted. Sådan noget fondant pynt kan holde sig længe, men det er jo ikke sikkert at vinderen skal bruge det lige med det samme, så for at være sikker så laver jeg det lige inden afsendelse. Men hvis nu vinderen i morgen skal bruge pynten snart, så skal jeg nok skynde mig at blive færdig ;-)




Der skal laves maaange små detaljer, men heldigvis er det noget så hyggeligt at lave. Hvis du endnu ikke har deltaget i min giveaway så kan du liiige akkurat nå det. Klik HER.

torsdag den 28. april 2011

Nu er det lige straks!

Så hvis du endnu ikke har deltaget i min giveaway, så er det ved at være sidste chance. Vinderen trækkes på søndag, så klik klik for at deltage ;-)

søndag den 24. april 2011

Tja man vinder vel ikke, hvis man ikke forsøger?

Som jeg vidst har nævnt før, så har det sidste års tid ikke rigtigt været vores. Jeg er derfor helt overbevist om, at min lille familie  og jeg må have en masse held og god karma til gode. Jeg er ikke den store Lotto-spiller. Chancen for at blive ramt af lynet skulle være større end chancen for at ramme jackpot. Men men men nu har jeg fundet en konkurrence med lidt bedre odds. Mit "lod" i konkurrencen ser således ud:





Det er selvfølgelig Miss Cupcake konkurrencen som jeg nu deltager i og eftersom jeg jo har en masse held til gode så kunne det jo godt være... Miss Peacock har nr. 1647 i konkurrencen hvis du nu skulle kigge forbi.

Hun har taget skrækkeligt lang tid at lave. Faktisk lige så lang tid som den store påfuglekage da alle detaljerne er de samme - bare mindre. Men det er jo sjovt at lave og nu er jeg i træning til når jeg skal i gang med påfuglen til min GIVEAWAY.

Rigtig god påske til dig.

torsdag den 21. april 2011

En iPad til min søster




Så blev min dejlige lillesøster 15 år. Hun er helt vild med Apple produkter og har da også en MacBook og har haft både en iPod Touch og en iPod Nano, men de to sidstnævnte blev stjålet. Så i dag skulle hun naturligvis have en iPad af mig ;-)
Da sådan en iPad ikke er særlig stor så skulle kagen være lidt tung, så den kunne mætte alle gæsterne og det er derfor en lækker brownie smurt op med ultimate chocolate frosting - til virkelige chokoladeelskere!

Jeg har også lidt billeder af processen, men nu skal vi spise en fødselsdagsfrokost så det må blive en anden gang :-)

God påske!

mandag den 18. april 2011

Alternativer

Apropos indkøb af dyrt dyrt kagegrej så elsker jeg nu også at finde gode alternativer herhjemme. Se nu bare denne fantastiske fondant-tørre-plade ;-)


Da alle mine skærebræt er vinde og skæve (fra Ikea selvfølgelig) måtte jeg finde en stabil og helt plan overflade. Min familie spørger tit hvad jeg egentlig skal bruge den der lange uddannelse til, og jeg har endnu ikke svaret, men nu har det da i hvert fald ikke været helt spild! Klassisk og Moderne Samfundsteori er altid god at have ved hånden ;-)

Min skønne (efternøler) lillesøster fylder 15 år på torsdag, så jeg er ved at forberede en fødselsdagskage til hende. Jeg kan desværre ikke afsløre hvad det skal blive til for hun kunne godt finde på at kigge forbi bloggen, men det hvide stykke fondant er da en del af den.

Håber den bliver god, så jeg kan dele den med jer!

Og wow! Nu mangler jeg bare én fast læser for at runde de 70!! Hvor er det vildt! Tusinde tak fordi du gider læse med!

God aften.

lørdag den 16. april 2011

Kagegejl fra Holland og en aflysning

Kagegejl er faktisk ikke noget jeg har så meget af. Jeg synes at det er afsindigt dyrt og som regel kan jeg godt finde et alternativt værktøj i mine køkkenskuffer, men jeg må indrømme at jeg alligevel elsker nyt udstyr når jeg endelig køber noget ;-)



Fondanten laver jeg som regel selv, da det er både nemt og billigt, men lige nøjagtig sort og rød driller fordi de kræver så meget farve at det gør konsistensen mere skrøbelig, så derfor køber jeg dem.
Jeg skulle bruge en masse rød da jeg skulle have lavet en sjov Rasmus Klump kage i påsken, men af forskellige årsager bliver det desværre ikke til noget alligevel. Lidt ærgeligt for jeg havde virkelig glædet mig til at lave den, men al den røde fondant går ikke til spilde, da jeg alligevel skal lave en anden Rasmus Klump kage i juni :-)
Desuden køber jeg som regel kagegejl i Holland (over nettet selvfølgelig). Fragten er den samme som fra enhver kagebutik i Danmark og varerne er meget billigere!

Lidt kage bliver det til for tiden, men ikke nogle af de sjove - de kræver jo en eller anden anledning...



Ups lidt sløret. Skal vist lige øve mig i det der makro-halløj!

God weekend!

torsdag den 14. april 2011

Har du husket min giveaway?


Har du smidt lodder i puljen? Hvis ikke, så kan du klikke lige HER, og måske vinde en saml-selv-påfugl-kage.
Og sikke en masse skønne dejlige faste læsere som påfuglen har lokket til :-) Men er det ikke også hele meningen med en påfugls fjer? At være tillokkende ;-)

God snart-påskeferie-torsdag!

mandag den 11. april 2011

Huset i skoven

Nu er jeg vist ved at løbe tør for "gamle" kager. Denne kage blev lavet til min søns vuggestue "Huset i Skoven", som er et lækkert sted med grise, geder, høns og masser af frisk luft.
Det var en af de første kager jeg lavede, så den er ikke helt perfekt, men synes nu egentlig at den er meget sød alligevel.
Jeg har lige fået en ordentlig sending kagegejl fra Holland, som jeg glæder mig til at lege lidt med! Så kan I også få nogle nye kager at se når jeg nu næsten er løbet tør for de gamle.

God mandag!

mandag den 4. april 2011

Jamen hvor bliver kagerne af??

Ja ja de kommer nu! Man skulle jo næsten tro at det er flere dage siden jeg har bagt kage, men bare rolig! Det er bare kameraet der skulle oplades ;-)
Weekendens kager var kun for smagens skyld og ser ganske ordinære ud, så jeg vil i stedet vise de her skønheder:


Det var bare en omgang improviserede macaroons da jeg ikke havde den rigtige opskrift. Men kønne er de og så smagte de faktisk også rigtig lækkert.
De blå er med kokosfyld, de røde med jordbær og de brune med kakao. Mmm...

Det ser desværre ikke ud til at det vil lykkes mig at vinde opskriftsbogen i en giveaway her i blogland, så måske jeg må forbi boghandleren en dag, så de rigtige kan afprøves.

Sød og lækker mandag til dig!